Hvorfor velge ull til barna?

Lanullva Hvorfor velge ull til barna?

Pustende ullundertøy for barn året rundt!

Ull har temperaturregulerende egenskaper som virker kjølig når det er varmt, og varmer når det er kjølig. Perfekt for Norges skiftende temperaturer og barnas varierende aktivitetsnivå.

Unik pusteevne
Luftlommene i vår prisvinnende strikkemetode forsterker ullfibrenes naturlige egenskaper. Resultatet er et unikt luftlag som isolerer kroppsvarmen, samtidig som ulltøyet puster og slipper ut overskuddsvarmen som ellers ville gjort barnet svett og klam. Slik holder barna seg akkurat passe varme året rundt, uansett om de leker inne, utendørs eller løper inn og ut av dørene.
Fukttransporterende
Ull har en unik evne til å absorbere fuktighet uten å føles vått. Med vår strikkemetode transporterers også fukt effektivt bort fra huden, slik at barnet holder seg tørr og komfortabel. Dette er spesielt viktig dersom barnet har sensitiv hud eller er plaget med atopisk eksem.
Luktresistent
Ull har naturlige antibakterielle egenskaper som reduserer lukt, dette betyr at ullklærne kan brukes flere ganger før de må vaskes. Ofte er det nok å henge dem ut til lufting, som er praktisk i en hektisk hverdag, for både foreldre og aktive barn.
Lanullva
Allergivennlig
Ull er naturlig hypoallergen og er mindre sannsynlig å forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner sammenlignet med syntetiske materialer. Flere studier viser i tillegg at merinoull kan virke lindrende for de med sensitiv hud eller atopisk eksem.
Trygge Tekstiler
Alle ullklærne våre er økologisk tekstilbehandlet og merket med Trygge Tekstiler. Dette betyr at ulltøyet vårt ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende stoffer, og er helt er trygge å bruke.
Myk og kløfri ull fra lykkelige sauer
Alt ulltøyet vårt til barn er strikket i 100% merinoull, og oppleves myke og behagelig mot huden. Vi har i tillegg full sporbarhet på hele produksjonen vår, slik at du kan bruke Lanullva med god samvittighet.
Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres